top of page

Nokia 9 pureview 5 kamerası ile gelecek.

Hatırlayacağınız üzere HMD Global geçtiğimiz Ağustos ayında, Nokia’ya özel olan ama uzun süredir Microsoft’un elinde bulunan PureView patentini almıştı. Ardından PureView teknolojisinin yeniden Nokia’ya döneceğini açıklayan HMD Global’in bir sonraki amiral gemisinin Nokia 9 PureView olacağı iddia edilmişti.,


Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte HMD Global’in yeni amiral gemisi hakkında önemli detaylar gün yüzüne çıkartıldı.

HMD Global’in bir sonraki amiral gemisi Nokia 9 PureView olacak!

Paylaşılan bir rapora göre HMD Global’in bir sonraki amiral gemisinin kamera özellikleriyle ön plana çıkacağını belirtiyor. Şu zamana kadar gelen bilgilere göre Nokia 9, Nokia 808 PureView modelinin devamı olacağı özellikle vurgulanıyor.

Söylentilere göre Nokia 9 PureView beş arka kamera kurulumuyla kullanıcıları karşılaması bekleniyor. Nokia 808 PureView modelinde olduğu gibi, Nokia’nın yaklaşan amiral gemisinin de Zeiss lenslerine sahip olacağını da belirtiliyor.

Son paylaşılan raporlarda HMD Global’in yeni amiral gemisi 2019 yılı içerisinde tanıtılacağını da görmekteyiz. Ne yazık ki, beş kameralı Nokia 9 PureView modeli için biraz daha beklememiz gerekecek.



Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak olan amiral gemisi ise ekrana entegre parmak izi okuyucusuna sahip olacak. Kamera konusunda da kullanıcıların gönlünü feth edecek olan Nokia’nın yeni telefonu, beşli arka kamera kurulumuyla geleceği bugün sızdırılan raporlar ile birlikte yeniden gün yüzüne çıkartıldı. Android Pie ile kutudan çıkacağı ön görülen modelin önümüzdeki yıl resmiyet kazanması bekleniyor.

Henüz HMD Global, ortaya çıkan bu söylentiler hakkında resmi bir açıklama yapmadığının altını çizmekte fayda var. Yetkililerin ilerleyen günlerde yeni amiral gemisi hakkında gereken açıklamaları yapması ön görülüyor.



2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Pixel 3a

bottom of page